Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPS 152H





Pret fara ROAD20xx: 1204.28 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Receptor GPS 152
-Baza de date:
Baza de date cu puncte marine (Continentele americane)
-Antenă marină discretă pentru distanţă GA 29 (sau antenă GPS internă)
-Montaj pentru echilibru
-Cablu alimentare/date
-Manualul proprietarului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS 152 este un receptor GPS cu 12 canale paralele încărcat cu o bază de date cu oraşe şi ajutoare pentru navigaţie maritimă americane, precum faruri, balize, semnale sonore, faruri de zi şi informaţii despre flux. Memoria încorporată de un megaoctet face GPS 152 compatibil cu CD-ul MapSource® Points of Interest (Puncte de interes MapSource) de la Garmin. Prin intermediul acestui CD şi al GPS152 puteţi adăuga detalii suplimentare de ajutor de navigaţie maritim la dispozitivul dumneavoastră. (Alte funcţii pentru punctele de interes de pe CD-ROM-ul POI nu vor putea fi utilizate cu GPS 152.)

În plus faţă de memoria mai mare, GPS 152 este compatibil cu sistemul Wide Area Augmentation System (WAAS),o tehnologie concepută să îmbunătăţească acurateţea poziţionării GPS cu până la trei metri.

Pe dinafară, GPS 152 este încastrat într-o carcasă impermeabilă de aproximativ 10,1 cm înălţime şi 12,7 cm lăţime. Un afişaj de mari dimensiuni cu diagonala de 10,1 cm, contrast puternic, prevede 100x160 pixeli pentru cea mai bună lizibilitate. O tastatură simplă în partea de jos a dispozitivului facilitează introducerea informaţiilor, fără a vă bloca câmpul de vizionare a afişajului.